2014-07-14 01:40:51• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ma hajlamos lehet a borúlátásra

Napi horoszkóp július 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Álljon végre ki magáért, mert ha nem így tesz, könnyen elnyomhatják önt akár a munkahelyén, akár a saját családjában. A végén még azt veheti észre, hogy a legkisebbek is önnek dirigálnak. Fordítson a helyzeten, mielőtt késő lesz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Lassan a saját szokásai rabjává válik, ne csodálkozzon hát, ha börtönben érzi magát. Ráadásul mások sem kímélik, szeretik megmondani, hogy mit is tegyen. Eleinte csak a maga szabta korlátokon tud változtatni. A többi magától jön.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Megismerkedik valakivel, aki majdan nagy hatással lehet az életére. Hogy milyen téren, azt egyelőre nem látja tisztán. De mégis mindketten öntudatlanul is érzik, hogy van valami dolog, amit együtt kell végrehajtaniuk.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Kissé összekuszálódtak az érzelmei. Talán több vasat tartott a tűzben, vagy más miatt érez kétséget emocionális téren. Egy tisztázó beszélgetés sokat segíthet önnek abban, hogy felszabadítsa a lelkét a mardosó kérdések hálójából.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma hajlamos lehet a borúlátásra, habár alapvetően vidám természet. Pedig azzal valóban inkább csak rontja a helyzetét, ha feketébbre festi. A morcos, mogorva embereket mindenki kerüli. A vidámsága ellenben mindent jóra fordít.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma igencsak könnyelmű lehet pénzügyi kérdésekben, pedig meg kellene fognia minden garast. A helyzete, sajnos, már korántsem olyan rózsás, mint rég. Ám rossznak sem mondható, és sokat tehetne érte, hogy még jobb legyen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Anyagiakat is érintő kérdésekben érdemes lenne még néhány napot várnia, mielőtt komoly döntéseket hoz. Talán még nincs birtokában minden szükséges információnak. A jó elhatározáshoz szüksége lesz rá, hogy teljesen tisztán lásson.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Próbálja meg kissé lazábban kezelni a dolgokat. Ha süt önből a vádaskodás, és szigorúság, akkor aligha remélhet kedvességet a másik emberektől. Legyen nagyvonalú, borítson fátylat a múltra, és ezt éreztesse is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Akkor is idegeskedik, ha nincs rá igazán oka. Még a szórakozásaiban sem tud igazán feloldódni, mert ebben is elvárások vezetik. Ha kevesebbet akar, többet kaphat a sorstól. A horgászat nemcsak halfogás, hanem meditáció is.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Fáradtnak, kimerültnek érezheti magát már kora reggel. A koffeinadagja emelése helyett, próbálkozzon meg inkább a reggeli tornával, vagy hideg zuhannyal. Ha ez sem segít, lehet, hogy valami lappang önben. Előzze meg a bajt vitaminokkal!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön mostanában meglehetősen számító lett: kiszámított ütemterv szerint szeretne élni. Ne keseredjen el mégsem, ha nem minden a tervek szerint alakul. Talán épp így jár jobban. Tartsa meg nyíltságát és kezdeményezőkészségét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A szabadidejét most szívesebben tölti távol az emberektől. A túl sok zaj, a társaság már-már megártott önnek. Különösen így van ez akkor, ha úgy érzi, folyamatosan ugyanazokat a hibákat vét. Álljon meg, gondolkozzon!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: